Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL

Национална категорија Г

Во националната категорија "Г" спаѓаат работни машини. Со дозволата за управување на возилата од оваа национална категорија можат да се управуваат и мотокултиватори.

 

G-kategorija