Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL

А категорија

Во категоријата "А" спаѓаат мотоцикли, трицикли и четрицикли чија работна зафатнина на моторот е поголема од 125 см3 и чија сила на моторот е поголема од 11 КW.

 

A_kategorija