Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Технички преглед Постапка на вршење на технички преглед Преглед на погонскиот мотор на возилото

Преглед на погонскиот мотор на возилото

  • дали моторот е добро прицврстен на своите држачи
  • дали моторот е комплетен - дали ги има сите агрегати

2a      2b