Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL

АМД Тетово

АМД Тетово

Авто школа

Наскоро ќе станете возач. Што треба да знаете? Освен запознавањето со сообраќајните правила и прописи практичното искуство со коешто ќе се здобие во процесот на обука, секој возач

АМД Тетово

Технички преглед и регистрација на возила

Технички преглед

Технички преглед на возилото претставува задолжителна проверка на техничката исправност на возилото со цел за безбедно вклучување на истото во јавниот сообраќај. Можат да се регистрираат само оние моторни возила,

https://www.amdtetovo.com.mk/site/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/503208naslovna1.jpg https://www.amdtetovo.com.mk/site/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/521817naslovna3.jpg https://www.amdtetovo.com.mk/site/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772689naslovna4.jpg https://www.amdtetovo.com.mk/site/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/857442naslovna5.jpg
/site/index.php?option=com_content&view=article&id=51&lang=mk /site/index.php?option=com_content&view=article&id=50&lang=mk /site/index.php?option=com_content&view=article&id=0&Itemid=51&lang=mk /site/index.php?option=com_content&view=article&id=49&catid=27&Itemid=50&lang=mk
tenhicki Авто школа
baner1 baner2
baner3 baner4
tenhicki Авто школа
baner1 baner2
baner3 baner4