Get Adobe Flash player

АМД Тетово

АМД Тетово

Авто школа

Наскоро ќе станете возач. Што треба да знаете? Освен запознавањето со сообраќајните правила и прописи практичното искуство со коешто ќе се здобие во процесот на обука, секој возач

АМД Тетово

Технички преглед и регистрација на возила

Технички преглед

Технички преглед на возилото претставува задолжителна проверка на техничката исправност на возилото со цел за безбедно вклучување на истото во јавниот сообраќај. Можат да се регистрираат само оние моторни возила,

https://www.amdtetovo.com.mk/site/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/503208naslovna1.jpg https://www.amdtetovo.com.mk/site/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/521817naslovna3.jpg https://www.amdtetovo.com.mk/site/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772689naslovna4.jpg https://www.amdtetovo.com.mk/site/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/857442naslovna5.jpg
/site/index.php?option=com_content&view=article&id=51&lang=sq /site/index.php?option=com_content&view=article&id=50&lang=sq /site/index.php?option=com_content&view=article&id=0&Itemid=51&lang=sq /site/index.php?option=com_content&view=article&id=49&catid=27&Itemid=50&lang=sq
tenhicki Авто школа
baner1 baner2
baner3 baner4
tenhicki Авто школа
baner1 baner2
baner3 baner4
 
Како сметате дека ќе влијае увозот на стари возила врз безбедноста во сообраќајот на нашите патишта?
Kemi 42 vizitorë n'linjë
AMD CAFE