Get Adobe Flash player

Транспортни карактеристики

ТРАНСПОРТНИ КАРАКТЕРИСТИКИ И РАБОТНИ ПЕРФОРМАНСИ НА ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА Како сметате дека ќе влијае увозот на стари возила врз безбедноста во сообраќајот на нашите патишта?