Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Контакти

Контакт

АМД Тетово

Адреса: Ул. Видое Смилевски Бато бб,
1200 Тетово

Тел: 044/335-987 ; 332-487 ; 334-624

Факс: 044/350-112

Емаил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Емаил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Веб адреса: www.amdtetovo.com.mk