Get Adobe Flash player

Tahografe digjitale

 

 

DTCO 1381 DTCO1381 KAMION
TVI 2400 TVI2400
EFAS EFAS
SMARTACH SMARTACH
SE 5000 SE5000
-
Како сметате дека ќе влијае увозот на стари возила врз безбедноста во сообраќајот на нашите патишта?