Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Технички преглед

Технички преглед на возилото претставува задолжителна проверка на техничката исправност на возилото со цел за безбедно вклучување на истото во јавниот сообраќај. Можат да се регистрираат само оние моторни возила, возила на моторен погон и приклучни возила за кои на задолжителниот технички преглед АМДТ - Тетовo ќе се утврди дека се исправни.

 

Начини на плаќање

 plakjanje