Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Авто школа Категории Ц+Е категорија

Ц+Е категорија

Во категоријата "Ц+Е" спаѓаат групи возила чие влечно возило спаѓа во категоријата "Ц", на кое може да биде придодадено приклучно возило, чија вкупна маса е поголема од 750 килограми.

 

CE-kategorija