Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Авто школа Категории Б+Е категорија

Б+Е категорија

Во категоријата "Б+Е" спаѓаат групи возила составени од влечно возило кое спаѓа во категоријата "Б" и приклучно возило, каде што таквата група возила не спаѓа во категоријата "Б".

 

BE_kategorija