Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Авто школа Категории Д+Е категорија

Д+Е категорија

Во категоријата "Д+Е" спаѓаат групи возила чие влечно возило спаѓа во категоријата "Д" и приклучно возило со вкупна маса поголема од 750 килограми.