Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Авто школа Национални категории Национална категорија Ф

Национална категорија Ф

Во националната категорија "Ф" спаѓаат трактори и тракторски приколки. Со дозволата за управување на возилата од оваа национална категорија можат да се управуваат и возилата кои спаѓаат во националните категории "Г" и "М".