Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Авто школа Национални категории Национална категорија М

Национална категорија M

Во националната категорија "М" спаѓаат мотокултиватори и приклучни возила што ги влечат мотокултиватори, велосипеди со мотор, лесни трицикли и лесни четирицикли.