Get Adobe Flash player
Home Auto shkolla Kategori nacionale Kategoria nacionale M

Kategoria nacionale M

 

Në kategorinë nacionale “M” bien motokultivatorët dhe mjetet e kyçura që terhiqen nga motokultivatoret , bicikleta me motor , trocikleta te lehta dhe të lehtë.

 

Како сметате дека ќе влијае увозот на стари возила врз безбедноста во сообраќајот на нашите патишта?