Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Авто школа Категории Ц категорија

Ц категорија

Во категоријата "Ц" спаѓаат групи возила различни од тие во категоријата "Д" чија вкупна маса е поголема од 3.500 килограми на кои може да им биде придодадено приклучно возило, чија вкупна маса не е поголема од 750 килограми.

 

C_kategorija