Get Adobe Flash player
Home Auto shkolla Kategori Kategoria C

C KATEGORIA

Në kategorinë “C” bien nje grup tjetër e mjeteve nga ajo e kategorisë  “D” pësha totale e të cilave është mbi 3500 kg dhe në te cilat mund te shtohet mjet shtues, pesha e te cilave nuk është me e madhe se 750 kg.

 

C_kategorija

Како сметате дека ќе влијае увозот на стари возила врз безбедноста во сообраќајот на нашите патишта?