Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Авто школа Категории Д категорија

Д категорија

Во категоријата "Д" спаѓаат моторни возила за превоз на лица кои освен седиштето на возачот имаат повеќе од осум седишта, на кои може да им биде придодадено приклучно возило и чија вкупна маса не надминува 750 килограми.

 

D_kategorija