Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Авто школа Подкатегории Ц1+Е подкатегорија

Ц1+Е подкатегорија

Во поткатегоријата "Ц1+Е" спаѓаат групи возила каде што влечното возило спаѓа во поткатегоријата "Ц1", а приклучното возило е со маса поголема од 750 килограми, со тоа што вкупната маса на групата возила не надминува 12.000 килограми, а вкупната маса на приклучното возило не е поголема од масата на празното влечно возило.