Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Авто школа Подкатегории А1 подкатегорија

А1 подкатегорија

Во подкатегоријата "А1" спаѓаат мотоцикли, трицикли и четрицикли чија работна зафатнина на моторот не е поголема од 125 см3 и чија сила на моторот не е поголема од 11 КW.

 

A1_kategorija