Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Авто школа Подкатегории Ц1 подкатегорија

Ц1 подкатегорија

Во подкатегоријата "Ц1" спаѓаат моторни возила што не спаѓаат во категоријата "Д" чија вкупна маса е поголема од 3.500 килограми, но не повеќе од 7.500 килограми, на кои може да им биде придодадено приклучно возило и чија вкупна маса не надминува 750 килограми.