Get Adobe Flash player
Home Auto shkolla Shenjat e komunikacionit Shënja ndriçuese për menaxhim

Светлосни знаци за управување со сообраќај

svetlosni-znaci-za-upravuvanje-so-soobrakjaj

Како сметате дека ќе влијае увозот на стари возила врз безбедноста во сообраќајот на нашите патишта?