Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Услуги Членски пакети Europe Premium

Europe Premium – За незаборавни патувања низ Европа! EUROPE_PREMIUM
Членски пакет наменет за оние кои патуваат низ Европа. Важи на територијата на Македонија и во Европа, а ги вклучува следните услуги:

- бесплатно шлепување во случај на дефект
- бесплатно шлепување во случај на сообраќајна незгода
- бесплатна помош на пат
- покривање на патни трошоци
- 20% попуст на сервисни услуги
- извлекување до 5 метри
- рент а кар
- хотелско сместување
- бесплатни сервисни акции
- травел инфо сет
- Show your Card! попусти
- АМСМ Партнер попусти
- месечно членско списание Клуб Мобилити
- многу попусти во АМСМ Услуги
- можности за Кампинг картичка CCI

Цена: 2700 денари