Get Adobe Flash player
Home Shërbime Paketa anëtarsie Europe Premium

Europe Premium

Europe Premium – Për udhëtime të paharueshmë nëpër Europë! EUROPE_PREMIUM


Paket anëtasie për ata që udhëtojnë nëpër Europë. Vlen për territorin e Maqedonisë dhe Europës, ndërsa përfshin këto shërbime:

- Tërheqje falas në rast defekti

- Tërheqje falas në rast aksidenti rrugor

-Ndihmë falas në rrugë

-Mbulesë të harxhimeve rrugore

-20% lirim të akcioneve shërbuese

-20% lirim të akcioneve shërbuese

-Nxjerrje deri në 5 metra

- Vetura me qira

-Akomodim hotelerik

-Shërbime të ndryshme falas

-info set për udhëtime

-Magazinë për anëtarët mujor Klub Mobiliti

-Shumë lirime për AMLM shërbime

-Magazinë për anëtarët mujor Klub Mobiliti

-Shumë lirime për AMLM shërbime

-Mundësi për Kamping kartela CCI


Çmimi: 2400 den.
Како сметате дека ќе влијае увозот на стари возила врз безбедноста во сообраќајот на нашите патишта?