Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Услуги Членски пакети Business

Business – Најдоброто решение за Вашиот возен парк! BUSINESS

Важи за територијата на Република Македонија, а ги вклучува следните услуги:

- бесплатно шлепување во случај на дефект
- бесплатно шлепување во случај на сообраќајна незгода
- бесплатна помош на пат
- покривање на патни трошоци
- 20% попуст на сервисни услуги
- извлекување до 5 метри
- бесплатни сервисни акции
- травел инфо сет
- месечно членско списание Клуб Мобилити
- многу попусти во АМСМ Услуги

Цена: 1290 денари