Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Услуги Членски пакети Classic

Classic – Убаво е кога знаеш дека не си САМ! CLASSIC

Членски пакет наменет за секој граѓанин на Република Македонија. Важи на територијата на Република Македонија, а ги вклучува следните услуги:

- бесплатно шлепување во случај на дефект
- бесплатно шлепување во случај на сообраќајна незгода
- бесплатна помош на пат
- покривање на патни трошоци
- 20% попуст на сервисни услуги
- извлекување до 5 метри
- бесплатни сервисни акции
- травел инфо сет
- Show your Card! попусти
- АМСМ Партнер попусти
- месечно членско списание Клуб Мобилити
- многу попусти во АМСМ Услуги
- можности за Кампинг картичка CCI

Цена: 990 денари