Get Adobe Flash player
Home Kushte teknike-eksploatuese M. Dhe P vetura për T.P të mallrave

Mjete motorike dhe tërheqëse për transport public dhe transport mallrash

 

Mjete motorike dhe tërheqëse për transport public dhe transport mallrash

 

Mjetet motorike tërheqëse për bartje për transport public mallrash për transport kombëatr dhe ndërkombëtar, përveç kushteve të parashikuara me rregullativat për siguri në rrugë, patjetër t’i përmbushin edhe këto kushte tekniko-eksploatuese. Këto mjete në anën e jashtme patjetër të vendosin shenja të pronarit se kujt i takojnë, si dhe kapacitet për ngarkesën që ka.

Të dhënat shkruhen në gjuhën maqedonase me shkrim qirilik, ndërsa nëse me të bëhet edhe transport ndërkombëtar, mund të shkruhet edhe në njëren nga gjuhët ndërkombëtare të njohura. Ngjyrat e shkronjave duhet të dallohen nga ngjyra bazë e mjetit.

Mjete motorike dhe tërheqëse për transport public dhe transport mallrash Mjetet motorike tërheqëse për bartje për transport public mallrash për transport kombëatr dhe ndërkombëtar, përveç kushteve të parashikuara me rregullativat për siguri në rrugë, patjetër t’i përmbushin edhe këto kushte tekniko-eksploatuese. Këto mjete në anën e jashtme patjetër të vendosin shenja të pronarit se kujt i takojnë, si dhe kapacitet për ngarkesën që ka. Të dhënat shkruhen në gjuhën maqedonase me shkrim qirilik, ndërsa nëse me të bëhet edhe transport ndërkombëtar, mund të shkruhet edhe në njëren nga gjuhët ndërkombëtare të njohura. Ngjyrat e shkronjave duhet të dallohen nga ngjyra bazë e mjetit.
Како сметате дека ќе влијае увозот на стари возила врз безбедноста во сообраќајот на нашите патишта?