Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Услуги Членски пакети

Членски пакети

НОВИТЕ ЧЛЕНСКИ ПАКЕТИ на АМСМ, Ви овозможуваат многу поволности не само во Македонија, туку и ширум Европа. Без оглед на тоа дали управувате со вашето или туѓо моторно возило, патувајте безгрижно со еден од новите членски пакети на АМСМ.

Како и каде да се зачлените?

 

АМД “Тетово“ – Тетово
ул. “В.Смилевски Бато“ бб

1 Light
2 Classic
3 Europe Premium
4 Business
5 Business Europe Premium