Get Adobe Flash player
Home Shërbime Работилница за инспекција на тахографи

Работилница за инспекција на тахографи

Filtri i titullit     Shfaq # 
nr Titulli i artikullit
1 Tahografe analoge
2 Tahografe digjitale
 
Како сметате дека ќе влијае увозот на стари возила врз безбедноста во сообраќајот на нашите патишта?