Get Adobe Flash player
Македонски (Macedonian)Albanian-AL
Почеток Регистрација на возила Продолжување на регистрацијата

Продолжување на регистрацијата

Потребни документи

Барањето за продолжување на важноста на регистрацијата се поднесува пред истекот на регистрацијата, но не пред 30 дена од денот на истекот на важноста на сообраќајната дозвола.

Регистрацијата на возилото треба да се продолжи најдоцна во рок од 30 дена од денот на истекот на важењето на сообраќајната дозвола.